Novomatic gokkasten Jackpot gokkasten Gokkasten mobiel Beste Novomatic Casinos
18 plus
mega joker

Novomatic Gokkasten

lord of the ocean

Novomatic Gokkasten

3 beste gokkasten

Xtra Hot

Wanneer je het over de klassieke spellen hebt mag je deze gokkast niet vergeten van de aanbieder. Dit spel is namelijk uitgewerkt met ontzettend goede grafische capaciteiten waardoor het niet snel vervelend word om op Xtra Hot te spelen. Verder zal je op het spel genoeg mogelijkheden ondervinden om prijzen binnen te halen wat ook een groot pluspunt is bij  alle andere Novomatic gokkasten is voor een online video slot. Op het slotzal je 5 rollen krijgen waar je win lijnen over verdeeld zullen zitten. De win lijnen zijn de lijnen waar je de symbolen op moet zien te krijgen op zo een prijs te winnen. Je hebt er op het spel Xtra Hot 5 vaste en dat ze vast zijn wil niks anders zeggen dan dat ze met de bet line knop niet aan te passen zijn. Je kan er ook voor kiezen om net als op de gokkast Book of Ra Deluxe de rollen automatisch te laten draaien. Daar heb je namelijk een knop voor genaamd de autoplay waar je links onderin het slot op kan drukken. Je zal dan zien dat je zelf niet meer hoeft te draaien maar dat dit automatisch gebeurd op Xtra Hot. Geluiden en dergelijke zijn rechts op het slot ook nog aan te passen mocht dit je niet aanstaan of als je liever zonder speelt.

Uitleg Xtra Hot

Op het spel zal je een scatter symbool hebben in de vorm van de ster zoals dat vaak voorkomt bij de klassieke spellen. De ster is het symbool welke de hoogste prijs aan je zal geven wanneer je deze 5 keer verdeeld over je rollen weet te krijgen. Het is dus best van belang dat je die zoveel mogelijk op je rollen probeert te krijgen op Xtra Hot. Je zal geen wild hebben op het spel maar wel een andere leuke functie. Wanneer je namelijk je volledige scherm vol weet te krijgen met dezelfde symbolen zal er een vermenigvuldiger optreden die tot wel 5 keer het normale bedrag zal verdubbelen op het slot Xtra Hot. Zoals ook bij het spel Sizzling Hot Deluxe het geval is, is dat je door kan gokken wanneer je een prijs hebt gewonnen op je spel. Je zal dit kunnen doen door op de gamble knop te drukken op het spel. Je zal dan de juiste kleur van een omgedraaide kaart moeten raden en als je dat lukt dan zal je de prijs die je in eerste instantie had hebben verdubbeld. Dit is dus een leuk toetje waarvan je gebruik kan maken als je hoge prijzen wilt winnen op het slot.

Inzetten op het spel

Je zal een minimale inzet moeten doen zoals bij al de spellen die je bij de aanbieder Novomatic zal hebben. Dit is meestal ook het aantal van 40 punten zoals ook het geval is bij Roaring Forties. Het maximum aantal punten welke je op Xtra Hot kan inzetten is een aantal van 10000 punten en door de bet knop zal je deze inzet kunnen bepalen op het spel. Ook heb je de mogelijkheid om te zien welke prijzen je kan winnen op Xtra Hot dit doe je door de uitbetalingstabel of de paytable een keer door te lezen want daar staat precies in beschreven hoe de prijzen er voor je uitzien met de inzet die je doet.