Novomatic gokkasten Jackpot gokkasten Gokkasten mobiel Beste Novomatic Casinos
18 plus
mega joker

Novomatic Gokkasten

lord of the ocean

Novomatic Gokkasten

3 beste gokkasten

Spinderella

De gokkast Spinderella is ontwikkeld door Novomatic. Als u online op deze kast uw inzetten gaat plaatsen heeft u alle mogelijkheden om winst te maken. De ontwikkelaar heeft bij de productie van deze slotmachine namelijk voldoende elementen toegevoegd die het spelen van dit spel niet alleen leuk, maar ook winstgevend kunnen maken. Om het spel soepel te kunnen spelen zijn er uiteraard de nodige grafische elementen aan deze gokkast toegevoegd. Daarnaast kunt u bij Spinderella van Novomatic ook genieten van de nodige geluidseffecten en is spelen van deze slotmachine daarmee uiterst spannend. Om het totaalplaatje van dit spel compleet te maken is niet alleen de achtergrond erg sprookjesachtig, maar zijn ook vele symbolen in de stijl van het thema toegevoegd. Winnende combinaties kunnen met alle symbolen die aan Spinderella toegevoegd zijn gevormd worden op een totaal van 5 rollen en met 20 winlijnen. Hiermee heeft u voldoende kansen om met iedere draai uiteindelijk tot een winst te komen.

Speluitleg Spinderella

Om bij het spelen van Spinderella makkelijker tot een winst te kunnen komen zijn er bij dit spel de nodige extra’s toegevoegd. De eerste extra die u tegen zal gaan komen is de joker Assepoester die alle andere symbolen kan vervangen, met uitzondering van de Scatter. Dit betekend dat u reguliere combinaties van symbolen eenvoudiger af kunt ronden en ook een combinatie langer kunt maken en zo en een hogere prijs kan scoren. Als u een combinatie weet te vormen met minimaal 2 keer een Wild symbool dan zal er een vermenigvuldiger actief worden. De gevormde prijs kan daarbij tot een maximum van 10 keer worden uitgekeerd. De werking van de joker is echter niet bij alle Novomatic gokkasten zo, hoe dit bij de andere spellen zoals bijvoorbeeld bij de Random Runner zit kunt u zelf ontdekken als u die gaat spelen. Naast de joker symbool kunt u bij Spinderella ook rekenen op een Scatter symbool, gevormd door de aanwezige Fee. Krijgt u het voor elkaar om minimaal 3 Scatters te draaien, dan wordt er bij dit spel een prijs gewonnen. Scatter symbolen mogen willekeurig op de rollen verschijnen en moeten dus niet verplicht op een winlijn komen te staan. Zo als bij Mega Joker de Scatter aanwezig is in de vorm van een geldprijs. Zo is bij Spinderella de scatter aanwezig in de vorm van een geldprijs gevolg door free spins waarvan het aantal door de goede Fee onthuld zullen worden. De free spins die toegekend worden kunnen heel wat gratis prijzen opleveren, waarbij ook vermenigvuldigingen van maximaal 10 keer gewonnen kunnen worden. Daarbij wordt er uitgegaan van de laatste inzet, zonder dat er uiteraard eigen geld van uw saldo ingehouden zal gaan worden. Wanneer er een prijs gewonnen is krijgt u een vrijblijvende kans om deze te verhogen. Na het winnen van de prijs wordt de Gamble knop actief. U kunt deze aanklikken naar eigen wens, waarbij u met een kaartspel 50 procent kans zal krijgen om uw winsten te verhogen. Bij de juiste keuze kunt u de prijs nemen, maar ook nog eens een gok wagen. Heeft u niet gewonnen, dan zal de prijs verloren worden en kunt u natuurlijk direct verder gaan spelen in het basisspel.

Inzet mogelijkheden en prijzen

Inzetten kunnen bij het spelen van Spinderella geplaatst worden binnen ruime limieten. Dit zorgt ervoor dat u bij deze gokkast eenvoudig terecht kunt met een klein budget voor een lage inzet. Daarnaast is het bij het spelen van dit spel uiteraard ook mogelijk om met een groter budget met een hoge inzet aan de slag te gaan. Met de inzetten die u plaatst kunnen heel wat verschillende prijzen gewonnen worden. Als u vooraf wilt weten welke prijzen u in de wacht kunt slepen heeft u de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de prijzentabel. De prijzentabel kunt u ook raadplegen bij de online te spelen gokkast Xtra Hot. In deze Paytable ziet u het aantal symbolen van een soort dat u moet draaien om een bijbehorende prijs, in dit geval voor de prijzen van Spinderella uitgekeerd te krijgen.