Novomatic gokkasten Jackpot gokkasten Gokkasten mobiel Beste Novomatic Casinos
18 plus
mega joker

Novomatic Gokkasten

lord of the ocean

Novomatic Gokkasten

3 beste gokkasten

Shooting Stars

Shooting Stars is spel dat wel eens hoge ogen kan gaan gooien. Het bevat namelijk de ingrediënten die een gokkast nodig heeft om uit te groeien tot een topper. Het heeft als thema het heelal waarbij een hoofdrol is weggelegd voor de maan en de zon waarbij ook gezegd dient te worden dat het grafisch gedeelte van het geheel voortreffelijk is. Het is wat ons betreft grafisch gezien het beste van wat Novomatic nu toe heeft gemaakt. Beter nog dan de gokkasten Gryphon’s Gold, Book of Ra Deluxe en Wizard of Odds die grafisch al heel sterk zijn. Zo als je wel kan zien zijn wij erg onder de indruk van Shooting Stars en dat komt misschien ook wel omdat we ook onder de indruk zijn van Power Stars. Nu zal je zeggen wat hebben Power Stars en Shooting Stars nu met elkaar te maken? Wel als je Shooting Stars en Power Stars gaat spelen zal je zelf wel de overeenkomst zien en misschien wordt het allemaal wel al duidelijk als je de onderstaande uitleg leest en daarna de uitleg van Power Stars er nog eens bij pakt.

Speluitleg gokkast Shooting Stars

Shooting Stars is qua spel makkelijk te volgen. Het heeft 2 belangrijke symbolen die dan ook het best beloond zullen worden als ze vallen op de 5 rollen met daarover 10 winlijnen. Om te beginnen zullen we eerst de zon behandelen. Het is de bedoeling om bij Shooting Stars zo veel mogelijk zonnen op de rollen te krijgen en dan natuurlijk wel in een combinatie van minimaal 3 aaneengesloten per winlijn. Of de eerste zon nu op de linkse of rechtse rol valt maakt daarbij niet uit want in tegenstelling tot Sizzling Hot Deluxe heeft Shooting Stars een both win systeem wat betekent dat de prijzen die zowel links als recht beginnen worden toegekend. Waarom nu juist de zon behoort tot een speciaal symbool is omdat een combinatie van 5 zonnen eenvoudig weg het meeste oplevert. Het levert namelijk 25 keer de gekozen inzet op met de mogelijkheid dat dit 10 keer voorkomt omdat Shooting Stars 10 winlijnen bevat. Het tweede symbool, de maan is waar het bij Shooting Stars om gaat. De maan is namelijk het Wild symbool die niet alleen alle andere symbolen kan vervangen maar die zich zelf ook nog eens verspreidt over de rol. De maan kan op 3 rollen vallen namelijk rol 2,3 en 4. Valt die op een van de rollen of op meerdere rollen tegelijk dan zal deze zich verspreiden over de rol en kijken of er daardoor een winnende situatie is ontstaan. Is dat het geval dan wordt de rol met manen vastgehouden en volgt er een gratis spin. Valt er nog een maan bij op een van de andere rollen dan volgt dezelfde procedure. Is er echter geen prijs dan volgt er geen nieuwe gratis spin en ga je terug naar het spel. Doe je het goed dan kunnen er in totaal dus 3 rollen geheel gevuld worden met manen en als je dan geluk hebt en op de eerste en laatste rol ook noge eens dezelfde symbolen weet te draaien dan heb je een gigantische treffer te pakken. En juist om deze feature behoort Shooting Stars nu al tot de beste Novomatic gokkasten. Je zou hem kunen vergelijken met Starburst welke het populairste slot is van Netent die op zijn beurt weer is nagemaakt van het slot Power Stars.

Inzet bepalen en plaatsen

Voor je gaat spelen en dat is bij ieder spel zo, is het belangrijk om te weten met welke inzet dit wilt gaan doen. Weet je wat je wilt spenderen per spin dan kan je bij Shooting Stars en bij alle andere spellen met variabele winlijnen je inzet plaatsen door bij Lines het aantal lijnen in te stellen en bij de Bet de inzet te plaatsen. De inzet die bij de Bet geplaatst wordt is de inzet per winlijn en wordt dus vermenigvuldigd met het aantal gekozen winlijnen waarmee je gaat spelen. Ook als bij het spelen op mobiele gokkasten van Novomatic kan je op eenzelfde manier de inzet plaatsen. Wel dien je bij het mobiel spelen eerst het menu te openen, want dan pas zal je deze 2 instellingen kunnen vinden.