Novomatic gokkasten Jackpot gokkasten Gokkasten mobiel Beste Novomatic Casinos
18 plus
mega joker

Novomatic Gokkasten

lord of the ocean

Novomatic Gokkasten

3 beste gokkasten

Roaring Forties

Zoals je misschien wel weet staat Novomatic bekend om de klassieke spellen die ze op de markt hebben gebracht. Dat is goed terug te zien aan het spel Roaring Forties waar je de mooiste fruitsymbolen aan zal treffen. Normaal gesproken zou de titel iets te maken hebben met de zeevaart maar dit is totaal niet terug te halen uit het video slot van Novomatic. Je zal dus gaan spelen op weer een klassiek fruitslot met wel leuke elementen die het spel een complete uitstraling geven. Je hebt symbolen van bijvoorbeeld de pruimen en citroenen. Op Roaring Forties zal je met 40 vaste win lijnen spelen en dat is ook waar de titel van de gokkast vandaan komt. Net als op het spel Mega Joker zal je de win lijnen die je hebt verdeeld zien over 5 rollen. Ook zal je geluiden horen die het slot nog net een beetje meer spanning meegeven dan je in eerste instantie zou hebben zonder de geluiden op Roaring Forties. Wanneer je er niet van houd om met deze geluiden te spelen dan kan je op Roaring Forties rechts bovenin net als op de andere kasten er ook voor kiezen om deze uit te zetten tijdens het spelen.

Werdking van Roaring Forties

Je zal op de klassieke spellen vaak geen extreme features vinden in de vorm van bonusspellen en dergelijke maar wel zal je vaak leuke prijzen op de slots. Wel zal je op het casinslot Roaring Forties gewoon een joker symbool hebben wat ook wel eens een wild symbool word genoemd. Deze zal net als bij Book of Ra Deluxe al de symbolen kunnen vervangen om meer winnende combinaties te verzamelen op het spel. Bij de Novomatic gokkasten kan het wild symbool ieder symbool zijn plaats innemen behalve die van de scatter. Dat is op het klassieke slot Roaring Forties niet anders want daar zal je namelijk ook een scatter symbool aantreffen. Dit symbool zal niet zoals bij de meeste scatters je gratis draaien geven op het spel. Deze staat namelijk voor het symbool welke je de hoogste prijs kan geven op Roaring Forties. Je kan met het scatter symbool maar liefst 500 keer je inzet winnen en deze hoeft niet op een actieve win lijn te vallen op prijs te geven. Ook zal je wanneer je een prijs hebt gewonnen op het spel ervoor kunnen kiezen om door te gokken met de hulp van de gamble knop. Dit is een knop die je rechts onderin de gokkast aan zal treffen en die zal gaan flikkeren wanneer je een prijs hebt gewonnen. Je hebt dan de mogelijkheid om op die knop te drukken en er zal een apart bonusspel omhoog komen. Je zal dan de juiste kleur kaart moeten raden en als dit je lukt dan zal je mooie prijzen kunnen winnen op de online klasiekker Roaring Forties. Heb je het fout dan ben je de prijs ook wel kwijt wat dan het risico is.

Inzetten op het slot

Je zal ook een inzet moeten doen die met een minimaal punten aantal van 40 gedaan moet worden en met een maximaal aantal van 10000 op Roaring Forties. Je kan net als bij het online slot Random Runner met behulp van de bet knop een leuke tussenweg kiezen om je inzet te doen. Je zal zo zien dat je op het video slot Roaring Forties genoeg mogelijkheden zal hebben om dingen aan te passen. In de uitbetalingstabel kan je anders nog genoeg informatie opdoen over het slot en de mogelijkheden die je zoal op Roaring Forties zal hebben om de prijzen te winnen.