Novomatic gokkasten Jackpot gokkasten Gokkasten mobiel Beste Novomatic Casinos
18 plus
mega joker

Novomatic Gokkasten

lord of the ocean

Novomatic Gokkasten

3 beste gokkasten

Mega Joker

Zoals de titel van de gokkast al een beetje aangeeft kan je wel raden waar dit slot van Novomatic over gaat. Je zal hier te maken hebben met een klassieke kast welke Mega Joker is. Dit kan je al zien aan de symbolen welke je zal vinden op het spel. Dit zullen namelijk voornamelijk fruitsymbolen zijn en de zevens. Je zal ook op deze kast te maken krijgen met de bekende win lijnen die je op ieder slot tegen komt zoals ook op deze ander klassieke kast van, Sizzling Hot Deluxe . Op de gokkast Mega Joker zijn er maximaal 40 win lijnen, wat er vrij veel zijn en daarom kan je er bij Mega joker ook voor kiezen om met minder win lijnen te spelen. Dit zal je kunnen instellen met de knop Bet/Lines die in het midden van deze gokkast onder de rollen aanwezig is. Op het video slot zal je ook geluiden horen die het spel nog meer die klassieke uitstraling mee zullen geven. Die geluiden kan je ook uitzetten rechts bovenin het slot  zo heb je altijd genoeg mogelijkheden op de online gokkast om hem helemaal naar jou wens te maken zo ook bij Mega Joker.

Hoe werkt het?

Mega Joker is een spel wat in tegenstelling tot de meeste klassieke spellen wel een aantal features heeft. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid op het spel om een wild op je rollen te krijgen. Deze vind je in de vorm van de joker en dit is niet zomaar een wild symbool. Het wild symbool op Mega Joker is namelijk een stacked wild symbool. Dit betekend dat deze de hele rol in beslag kan nemen. Een wild symbool heeft als werking dat het de plaats in kan nemen van symbolen om zodoende meer winnende combinaties voor je op je rollen te krijgen. Ook zal je een scatter hebben op het spel Mega Joker alleen zal deze niet hetzelfde zijn als de scatter van Dolphins Pearl Deluxe. Op dat slot zal de scatter namelijk als werking hebben dat deze het hoogst uitkerende symbool is op de gokkast en niet op een actieve win lijn hoeft te vallen. Dat wil zeggen dat de sterren willekeurig over de rollen mogen vallen. Net als bij de andere Novomatic gokkasten mag een gamble niet ontbreken op het spel Mega joker. Je zal op het slot dan ook gewoon weer het klassieke kaart raden hebben waarbij je, je prijs kan verdubbelen. Raad je namelijk goed welke kleur de omgedraaide kaart is dan heb je, je eerdere prijs verdubbeld. Deze kan je door het nog een keer te raden ook nog een keer verdubbelen tot die mogelijkheid op is.

Inzetten op Mega Joker

Je zal op het spel Mega Joker ook een inzet moeten doen dit doe je met de hulp van de bet knop die je onderin je slot zal vinden. De minimale inzet zal 40 punten bedrage want je zal op Mega Joker met punten inzetten net als op de andere spellen zoals Shooting Stars. Je zal een maximaal bedrag van 10000 punten moeten inzetten op het slot en zo zal je bedrag daartussenin ook kunnen kiezen op het spel Mega Joker door slim te zijn met de knoppen. In de uitbetalingstabel van deze gokkast zal je nog een keer terug kunnen lezen wat de prijzen nu precies zijn die er te winnen zijn.