Novomatic gokkasten Jackpot gokkasten Gokkasten mobiel Beste Novomatic Casinos
18 plus
mega joker

Novomatic Gokkasten

lord of the ocean

Novomatic Gokkasten

3 beste gokkasten

Lucky Lady's Charm Deluxe

Op dit slot welke over de charmes van een vrouw gaat zal je verschillende symbolen aantreffen die het thema van de gokkast nog meer aan zullen duiden. Zo heb je bijvoorbeeld het symbool van het klavertje 4 voor het geluk maar ook een geluks munt zal je in het video slot aantreffen Lucky Lady’s Charm Deluxe. tijdens het spelen zal je ook een aantal win lijnen aantreffen waar de prijzen over verdeeld zullen worden. Deze zal je vinden over 5 rollen die je op het slot zal vinden. Net als bij de online gokkast Book of Ra Deluxe zal je spelen met maximaal 10 win lijnen maar kan dit nog wel oplopen naar een stuk hoger aantal. Verder heb je ook verschillende geluiden op het spel die ervoor zorgen dat het een leuk geheel wordt tijdens het spel. Wanneer je geen zin hebt om zelf je rollen te draaien op Lucky Lady’s Charm Deluxe dan kan je er altijd voor kiezen om de autoplay links onderin aan te zetten. Dit is een functie die je op de spellen zal hebben die ervoor zullen zorgen dat de rollen automatisch zullen draaien en dus ook bij Lucky Lady’s Charm Deluxe is dat het geval

Hoe speel je Lucky Lady's Charm Deluxe?

Zoals bij meerdere spellen van de aanbieder zal je hier ook een wild symbool aantreffen welke voor meer winnende mogelijkheden zal zorgen dan dat je gewend bent. Het wild symbool op dit spel zal je kunnen herkennen in de vorm van de vrouw. Het enige symbool welke het wild symbool op Lucky Lady’s Charm Deluxe niet zal kunnen vervangen is het symbool van de scatter. Het scatter symbool die je zal vinden op het spel zal namelijk net als op Gryphon’s Gold Deluxe voor de gratis draaien zorgen op het spel. Je zal deze hebben gewonnen op Lucky Lady’s Charm Deluxe wanneer je 3 of meer van de scatter symbolen op je rollen weet te krijgen. Je zal dan 15 gratis draaien hebben gewonnen met een vermenigvuldiger van x3. Dit wil zeggen dat al de prijzen die je dan op het spel haalt drie keer zo hoog zullen zijn als in het basisspel. Net als bij andere Novomatic gokkasten heb je op Lucky Lady’s Charm Deluxe ook de mogelijkheid om de gamble te activeren. Dit is een mogelijkheid om je eerder gewonnen prijs snel te verdubbelen op het slot. Je zal deze prijs kunnen verdubbelen door de juiste kleur van een kaart te raden op een spel. Heb je dit goed dan zal je prijs op het slot worden verdubbeld.

Hoe kan je inzetten

Je hebt de mogelijkheid om je inzet te doen door middel van de bet knop die je op het spel zal aantreffen. Ook zal je nog een keer in de uitbetalingstabel alles over Lucky Lady’s Charm Deluxe terug kunnen lezen. In deze tabel staat namelijk alles verwerkt wat je moet weten wanneer je zal spelen op de online gokkast. Net als bij het spel Golden Sevens zal de minimale inzet die je kan doen een bedrag zijn van 40 punten per druk. Het maximale aantal wat je op Lucky Lady’s Charm Deluxe in kan zetten is een bedrag van 10000 punten per druk en zo kunnen de prijzen dus best hoog oplopen wanneer je op het online slot zal spelen.