Novomatic gokkasten Jackpot gokkasten Gokkasten mobiel Beste Novomatic Casinos
18 plus
mega joker

Novomatic Gokkasten

lord of the ocean

Novomatic Gokkasten

3 beste gokkasten

Golden Sevens

Waar je misschien wel eens vaker een slot van de aanbieder Novomatic zal hebben gespeeld zal je misschien wel weten dat er op de spellen van de aanbieder win lijnen aanwezig zijn. Op dit klassieke spel is dat ook het geval en dit zijn de lijnen waar de prijzen op zullen moeten vallen tijdens het spelen. Op het online spel Golden Sevens zal je met een maximaal aantal van 20 win lijnen spelen die je altijd nog naar beneden kan zetten mocht je dit er teveel vinden. Je zal ook op het klassieke spel Golden Sevens verschillende geluiden kunnen horen die de ervaring van het spel ten goede zullen doen. Op het spel Golden Sevens zal je over de 5 rollen die het spel telt alleen maar fruitsymbolen en zevens tegenkomen. Met de zevens zal je de jackpot kunnen winnen die er ook in het slot verwerkt zit en dat maakt het extra leuk om dit spel te spelen. Dit komt vooral omdat je weet dat er bij Golden Sevens maar ook bij de andere Novomatic jackpot slots hoge prijzen te behalen zijn.  Net als op Rings of Fortune zal ook bij deze gokkast de hoofdprijs progressief zijn en dat is niks anders dan dat deze kan oplopen tot een ontzettend hoge prijs naarmate er meer mensen op het slot spelen omdat een gedeelte van de inzet in de hoofdprijs gaat zitten.

Hoe speel je Golden Sevens

Je zal op de klassieke kast niet al te veel tierelantijnen aantreffen die je bij andere slots misschien wel hebt gezien. Op dit spel zal het namelijk vooral gaan om de eenvoud. Zo zal je de jackpot op Golden Sevens al kunnen winnen wanneer je al de rollen vol krijgt met symbolen van de zeven. Wanneer je dat voor elkaar hebt gekregen zal je namelijk de progressieve jackpot hebben gewonnen op Golden Sevens zoals dat vroeger op de Novomatic gokkasten ook in zijn werk ging. Ook zal je op het spel net als bij Book of Ra Deluxe de standaard features hebben die in de spellen zit ingebouwd zoals een autoplay knop. Dit is een knop die de rollen voor je zal laten draaien op Golden Sevens zodat je dit zelf niet meer zal hoeven te doen op het spel. Ook zal je gewoon door kunnen gokken wanneer je een prijs hebt gewonnen met behulp van de gamble die je op het spel zal hebben. Dit is een mogelijkheid die je hebt doormiddel van het trappen spel. Dit is een lichtgevende trap met treden die uitstaan. Telkens zal er een lichtje flikkeren en als je het goed hebt dan zal deze opgelicht blijven en zal je prijs verdubbeld worden op het video slot Golden Sevens.

Inzetten doen

Je zal ook een inzet moeten doen op het spel om zodoende te kunnen draaien op het slot. Je zal deze inzet kunnen doen op de gokkast doormiddel van de bet knop die je op het slot de minimale inzet die je op het jackpot slot Golden Sevens zal kunnen doen is 40 punten per druk. Wanneer je met de minimale inzet zal spelen op het spel dan zal je net als bij Cops n’ Robbers Millionaires Row niet de mogelijkheid hebben om de maximale jackpot te winnen. Deze kan je namelijk alleen winnen als je 10000 punten per druk in zal zetten. Dit is voor veel mensen te gortig en zo kan je ook een leuke middenweg kiezen om in te zetten op het video slot Golden Sevens van de aanbieder Novomatic.