Novomatic gokkasten Jackpot gokkasten Gokkasten mobiel Beste Novomatic Casinos
18 plus
mega joker

Novomatic Gokkasten

lord of the ocean

Novomatic Gokkasten

3 beste gokkasten

Fruits 'n Sevens

Zoals je vaak ziet op spellen zal je ook op deze gokkast een bepaald aantal win lijnen krijgen waar de prijzen over verdeeld zullen worden. Dit zullen er op het online slot Fruits n’ Sevens 5 zijn die je niet meer aan kan passen op het online slot. Zoals de titel van het video slot al wel een beetje aangeeft kan je al raden wat voor symbolen je op het spel tegen zal komen. Dit zullen op deze klassieke gokkast namelijk de fruitsymbolen en de zevens zijn. Ook zal je op het online slot geluiden horen die meewerken aan een goed geheel van het spel en de klassieke sfeer nog meer naar boven zullen brengen. Een leuk pluspunt van het video slotFruits n’ Sevens is dat je er een progressieve jackpot op kan winnen. Zoals bij veel spellen van de aanbieder zal je de win lijnen vinden over de 5 rollen die het video slot telt. Het klassieke thema op het slot zal dus in ieder geval goed naar bovenkomen en dat is toch wel genieten op het spel Fruits n’ Sevens wat overigens niet het enige klassieke spel is waar je een jackpot op zal vinden want deze zie je namelijk ook terug op het slot Amazing Stars van de aanbieder.

Speluitleg

Op spellen zoals deze zal je geen speciale features aantreffen wel heb je de mogelijkheid op de spellen om een autoplay aan te zetten die nog best handig kan uitvallen. Wanneer je namelijk geen zin hebt op de rollen te laten draaien op Fruits n’ Sevens dan heb je altijd de mogelijkheid om binnen een druk de rollen automatisch dit te laten doen. Deze functie zal je aantreffen op al de Novomatic gokkasten en kan je weer stopzetten door nogmaals op die knop te drukken. Ook kan je wanneer je een normale prijs op Fruits n’ Sevens hebt deze proberen te verdubbelen. Deze functie heet ook wel de gamble en komt in dezelfde feature terug bij onder anderen Lucky Lady's Charm Deluxe. Je zal dan als het ware een trap tegen komen en als deze oplicht dan zal je de prijs hebben gewonnen. Doet ie dat niet dan ben je, je eerder gewonnen prijs ook meteen weer kwijt. De jackpot zal je winnen op Fruits n’ Sevens wanneer je 5 zevens op een actieve win lijn weet te krijgen. Je zal dan de progressieve jackpot hebben gewonnen die afhankelijk is van hoeveel spelers er op de gokkast hebben gespeeld.

Inzetten op Fruits 'n Sevens

Zoals vanzelfsprekend zal je op het slot ook een inzet moeten doen en al helemaal op een jackpot slot is dat van belang. Wanneer je namelijk met de maximale inzet zal spelen is het jackpot bedrag welke je op Fruits n’ Sevens kan winnen vele malen hoger dan wanneer je met een lage inzet zal spelen. Dit geld ook voor de spellen als Wild Thing maar dan met de normale prijzen die er te winnen zijn. Je zal de inzet op de gokkast Fruits n’ Sevens moeten doen met behulp van de bet knop die je op het spel aan zal treffen. Een minimale inzet van 40 punten per druk zal gedaan moeten worden op het jackpot slot. Ook zal je dus een vele hogere inzet kunnen doen. De prijzen die daarbij horen zal je terug kunnen vinden in de uitbetalingstabel die je ook zal vinden op Fruits n’ Sevens. Dit is een belangrijke tabel die je zeker eens moet doorlezen voor je begint met spelen. Daar staan namelijk al de winnende combinaties in en hoe deze moeten vallen op het online fruitslot van de aanbieder Novomatic.