Novomatic gokkasten Jackpot gokkasten Gokkasten mobiel Beste Novomatic Casinos
18 plus
mega joker

Novomatic Gokkasten

lord of the ocean

Novomatic Gokkasten

3 beste gokkasten

Cops 'n Robbers Millionaires Row

Op het online slot zal je de beschikking krijgen over een jackpot en daarom staat het spel Cops n’ Robbers Millionaires Row ook onder de jackpot gokkasten op de site. Ook zal je de gokkast spelen op de 6 rollen die het vide slot telt en waar je dus de symbolen over zal vinden. Op de kast zal je ook een bepaald aantal win lijnen vinden. Op het slot Cops n’ Robbers Millionaires Row zal je de beschikking krijgen over 20 win lijnen die je op het spel nog wel zal kunnen verstellen. Op die manier kan je altijd leuke prijzen winnen op het spel. Ook zal je op het spel leuke geluiden horen die goed aansluiten bij het thema van het slot. Zo voelt het alsof je als een echte boef aan het werk bent. Je zal ook verschillende symbolen tegenkomen op het spel net als bij Amazing Stars die iets te maken hebben met het geheel. Zo heb je bijvoorbeeld het symbool van de rechter maar ook van de politie agent die je moet proberen te ontwijken op het online slot. Ook heb je het symbool van de kluis waar de mooie prijzen in zullen zitten op het spel Cops n’ Robbers Millionaires Row.

Speluitleg

Je zal op Cops n'Robbers Millionaires Row op allerlei verschillende manieren de prijzen binnen kunnen halen. Een van de manieren waarop dat kan gebeuren is door het wild symbool op Cops n’ Robbers Millionaires Row Deze kan je vinden in de vorm van de bulldog op het slot. Net als bij andere Novomatic gokkasten zal het wild symbool dienen als een symbool die andere symbolen op het slot zal kunnen vervangen. Het enige symbool welke deze niet zal kunnen vervangen net als op de gokkast Rings of Fortune is die van het bonusspel. Ook zal je de mogelijkheid hebben om een bonusspel te activeren op de gokkast waarmee je uiteindelijk ook de jackpot zal kunnen winnen. Het bonusspel zal werken met een bordspel waar je bepaalde stappen zal gaan zetten en zo de gratis draaien en de jackpot mee binnen kan halen. Heb je dus niet de jackpot dan hou je op Cops n’ Robbers Millionaires Row nog altijd de gratis draaien over die je graag wil zien op een online video slot . Ook heb je de mogelijkheid om de Autoplay aan te zetten op het slot. Dit is een functie die de rollen automatisch zal laten draaien voor je. Dit is voor sommige mensen een belangrijk aspect want daardoor zal je zien dat de rollen op het spel automatisch zullen draaien. De jackpot die je kan winnen op het spel Cops n’ Robbers Millionaires Row zal telkens veranderen omdat dit een progressieve jackpot is en dus niet vast staat.

Inzetten en uitbetalingstabel Cops n Robbers Millionaires Row

Je zal op het spel de beschikking krijgen over een uitbetalingstabel zoals je ook bij Book of Ra Deluxe terug zal vinden. In deze tabel staat alles uitgelegd met betrekking tot het bonusspel maar ook over de wild en welke prijzen er te winnen zijn staat uitgebreid beschreven. Op die manier zal je dus altijd alles weten over het spel Cops n’ Robbers Millionaires Row. Ook zal je een inzet moeten doen op het spel die je door middel van de bet knop zal kunnen bewerkstelligen.