Novomatic gokkasten Jackpot gokkasten Gokkasten mobiel Beste Novomatic Casinos
18 plus
mega joker

Novomatic Gokkasten

lord of the ocean

Novomatic Gokkasten

3 beste gokkasten

Amazing Stars

Amazing Stars is een 5 rollen gokkast, waarbij u als speler heel wat winsten kunt gaan vormen. Tijdens het spelen van deze gokkast kunt u namelijk rekenen op maar liefst 2 progressieve jackpots die heel wat grote bedragen op kunnen gaan leveren. Als u Amazing Stars gaat spelen zult u zien dat er door Novomatic gebruik gemaakt is van de nodige grafische effecten. Daarnaast zal de spanning er ook altijd goed in komen te zitten, omdat u iedere speelronde kunt rekenen op de nodige geluidseffecten. Het mooie van deze Amazing Stars gokkast is dat u als speler geheel zelf de controle heeft over de rollen en de instellingen. U kunt bij deze game spelen met verschillende inzetten en rekenen op heel wat verschillende symbolen om winsten mee te behalen. Als u dit spel gaat spelen kunt u winsten vormen op een totaal van 5 winlijnen. Op deze lijnen kunnen niet alleen de kersen als bekend symbool gedraaid worden. U kunt namelijk ook rekenen op de Ster, de 7, sinaasappel, citroen, druiven en pruimen.

Speluitleg Amazing Stars

Op de winlijnen die bij Amazing Stars wordt altijd gespeeld zonder een aanpassing te kunnen doen. U bent dus iedere draai verplicht om alle winlijnen van deze game te gebruiken. Het mooie is natuurlijk dat er bij Amazing Stars 2 jackpot bedragen gewonnen kunnen worden. Om te beginnen kunt u gaan voor de jackpot 7 tijdens het basisspel. Deze wordt uitgekeerd als u op een winlijn 5 keer het 7 symbool weet te draaien. De Star Jackpot van dit spel is alleen te winnen tijdens de bonus. Deze kan gestart worden als u op willekeurige posities van deze gokkast 3 sterren weet te draaien. Als dit het geval is krijgt u 10 free spins toegevoegd. Deze worden gespeeld op basis van uw laatste inzet en kunnen zo heel wat winst opleveren. Tijdens het spelen met de free spins zijn de sterren uiteraard actief. Iedere ster die gedraaid wordt zal op zijn positie blijven staan en worden er punten gegeven. Aan het einde van de free spins zullen punten uitgekeerd worden aan het saldo. Mocht u het voor elkaar weten te krijgen om op iedere positie een ster te hebben, dan zal de Star Jackpot worden uitgekeerd aan uw tegoed. Naast winsten die behaald kunnen worden met reguliere symbolen of tijdens de free spins, zijn er bij Amazing Stars ook mogelijkheden tijdens het wagen van een gokje. Iedere keer dat u op een winlijn een prijs weet te winnen kunt u kiezen voor een gokfunctie. Deze functie is geheel vrijblijvend en kan geactiveerd worden door op de gok knop (Gamble)te drukken en is ook terug te vinden bij andere Novomatic gokkasten. Met de gewonnen prijs krijgt u de kans om te gokken, waarbij er een 50 procent kans aanwezig zal zijn om te winnen. Als u juist gokt wordt de gewonnen prijs van de winlijnen verdubbeld. U kunt proberen verder te komen op de winladder, maar ook uw prijs nemen. Uw gewonnen prijs zal uiteraard direct verloren worden bij Amazing Stars als u een verkeerdere keuze blijkt te hebben gemaakt.

Inzetten op het spel

De prijzen die tijdens het spelen van de gokkast Amazing Stars gewonnen kunnen worden kunt u allemaal terugvinden in de prijzentabel. De prijzentabel vindt u ook bij andere  Novomatic gokkasten waaronder Power Joker. Per symbool staat uitgelegd hoeveel u er van die soort minimaal zal moeten draaien om te kunnen winnen. De prijzen die voor een combinatie gewonnen worden staan daar uiteraard bij aangegeven. Om tot winst te kunnen komen zal er natuurlijk altijd gespeeld moeten worden met echt geld, maar u kunt eventueel ook Amazing Stars gratis oefenen. Inzetten worden bij deze slotmachine altijd minimaal geplaatst met 40 munten per draai. Wilt u meter geld inzetten dan kunt u kiezen voor een inzet van maximaal 10.000 munten per speelronde om mee te winnen.